Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa koodilla:blackweek10
Lisävalot
Posted in

Seeker -lisävalot

Posted in

Autojen lisävalot ovat parhaimmillaan kuin silmälasit heikkonäköiselle. Ne auttavat sinua näkemään paremmin. Jokainen meistä tietää sen epävarman tunteen, kun joudut etenemään vaikkapa kävellen hämärässä. Vauhtimme hidastuu, saatamme reagoida epävarmasti ja yliherkästi ylimääräisiin ääniin tai muihin ärsykkeisiin. Olo on kaikkea muuta kuin turvallinen. Hapuilemme käsillämme eteemme ja sivuillemme yrittäen luoda turvallisuuden tunnetta itsellemme käsiemme avulla. Tällä hapuilullamme yritämme tietysti suojella itseämme mahdolliselta yllättävältä törmäykseltä johonkin, jota emme näe hämärässä. Mikäli maassa sattuu olemaan Lego-palikka tai jokin muu yllättävä esine näkökenttämme havaitsemattomissa, lopputulos on meille kivulias ja vahingollinen.

Sama ilmiö on nähtävissä tai näkymättömissä myös ratin takana. Ero on vain siinä, että autoa ajaessamme emme voi ottaa käsiämme suojaksi. Joudumme joko toivomaan parasta, luottamaan epätoivoisesti heikkenevään reagointikykyymme tai todennäköisesti lopulta hidastamaan vauhtia. Vauhdin hidastaminen puolestaan aiheuttaa sen, että olemme perillä aikataulusta jäljessä. Aika moni kuski tunnistaa tilanteen, jossa puntaroidaan oman turvallisuuden ja mahdollisen myöhästymisen välillä. Tämä on vaarallista uhkapeliä.

Kuva, joka sisältää kohteen tapa, rautatietunneli, tumma, näkymä

Kuvaus luotu automaattisesti

Turvallisuus on aina tärkeintä ja tähän ratkaisuna ovat auton lisävaloratkaisut. Seeker -lisävalot ovat samalla sekä tehokas että edullinen vaihtoehto lisävalojen hankintaa harkitsevalle. Edullinen hintataso ei tarkoita sitä, että joutuisit tinkimään valaistuksesta. Tästä esimerkkinä mm. Seeker 20 -lisävalon TM:n testivoitto (TM 21/2015). Positiivisena asiana on mielestämme myös se, että Seekerin tuotevalikoima on rakennettu riittävän selkeäksi eli et joudu kahlaamaan valtavassa tuoteviidakossa tuntikausia sopivaa lisävaloa etsiessäsi.

Seeker-lisävaloissa on panostettu loistavan valotehon lisäksi tyylikkääseen designiin, joka luonnollisesti on erittäin tärkeässä roolissa, kun puhutaan autojen lisävarusteista. Seekerin valikoimassa Quantum- ja Ultima-sarjat edustavat alan uusinta huipputekniikkaa. Koko Seekerin valikoima on suunniteltu yhteistyössä osaavien suomalaisten valaisinammattilaisten kanssa ja niissä on erityisesti panostettu laadukkaisiin komponentteihin. Me luotamme tietysti siihen, että jos suomalaiset ammattilaiset ovat mukana suunnittelussa, niin huomioon on varmasti otettu pohjoisten olosuhteiden ankarat vaatimukset.

Tutkiessamme Seekerin valikoimaa tarkemmin, voimme todeta, että se on riittävän kattava. Valikoimasta löytyvät niin pyöreät kuin suorarunkoiset lisävalaisimet. Monissa Seeker -lisävaloissa käytetään edistyksellistä Laser-teknologiaa. Esimerkkinä tästä voidaan käyttää pyöreän muotoista Seeker Quantum Ledzer 9” -kaukovaloa, joka sisältää kahdeksan tehokasta Led-yksikköä ja kaksi laadukasta Laser -yksikköä. Tässä hybridivalaisimessa yhdistyvät Led- ja Laser-tekniikan parhaat puolet. Ledien massiivinen valaisukyky tuottaa valtavan valomäärän ja Laserin pitkä pistemäinen keila pidentää valaisukykyä huomattavasti. Suorarunkoisten Seeker -lisävalojen huipulla on puolestaan Seeker Ultima -sarja. Tässä matalaprofiilisessa lisävalossa käytetään Philipsin teho-Ledejä, jotka muodostavat erittäin pitkän sekä leveän valokuvion. Tämä valaisin soveltuu asennettavaksi matalalle ja siron muotoilunsa ansiosta voit asentaa sen lähes huomaamattomasti vaikkapa autosi etupuskuriin.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

Olemme todenneet Seekerin lisävalovalikoiman olevan kattava, mutta riittävän selkeä. Haluamme kuitenkin lisäksi antaa erikoismaininnat kahdelle tuotteelle. Seeker Cyclops erottuu ulkoasultaan muista markkinoiden lisävaloista erittäin positiivisesti. Kyseessä on visuaalisesti todella näyttävä lisävalo! Kyse ei ole ainoastaan tyylikkäästä ulkoasusta vaan se kätkee sisäänsä huippulaadukkaat Osramin Ledit (8kpl). Mukava lisä valikoimassa on myös Seeker 404 -sumuvalo. Olemme tyytyväisiä nähdessämme Seekerin huippulaatua nyt myös sumuvalona.

Image

Autojen lisävalomarkkinoilla riittää paljon tarjontaa ja sitä kautta valinnan vaikeus saattaa välillä yllättää. Markkinoilla on kuitenkin aina tilaa tuotteille, joissa hinta-laatu-suhde on erinomainen. Seeker -lisävalot tarjoavat huippulaatua kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi kotimaista asiakasta miellyttää varmasti se, että tuotteiden suunnittelussa on varmasti otettu huomioon suomalaisten olosuhteiden vaatimukset ja odotukset. Huippukomponentit, 3 vuoden takuu ja tyylikäs design. Toteamme, että Seekerillä on paketti hyvin kasassa!

Join the conversation

TOP
Ostoskorin sisältö 0