Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

WISHLIST

LAZER

ALE

Lisävalot autoon

Miksi lisävalot?

Jokaisesta ajoneuvosta löytyvät (toivottavasti) ajovalot ja kaukovalot. Näillä pärjää normaaliolosuhteissa mainiosti. Meillä suomalaisilla on kuitenkin tieliikenteessä monia lisähaasteita, joista suurten markkina-alueiden kuskit eivät välttämättä tiedä mitään. Meillä ajetaan pitkiä etäisyyksiä usein pimeissä olosuhteissa. Lumi- ja räntäsateet vaikeuttavat näkymää tuntuvasti. Lisäksi liikennemäärät ovat suhteellisen pieniä keskellä metsiä, josta syystä eläimiä tavataan ajoteiden vieressä sekä valitettavasti myös ajoteillä melko usein. Huono näkyvyys ja arvaamattomasti liikkuvat eläimet muodostavat kuskeille yllättäviä tilanteita, joihin ei nopeimmatkaan refleksit omaava henkilö ehdi reagoimaan ratin takaa. Tämä on nähtävissä myös vakuutusyhtiöiden vahinkotilastoissa, joissa törmäykset eläimiin ovat yleisempiä kuin vaikkapa ajoneuvoihin kohdistuvat ilkivaltateot. Valitettavasti eläintörmäyksissä myös vahingot ovat yleensä verrattain suuria.

Näin ollen lisävalojen hankkiminen autoihin on koko ajan yleisempää ja myös suositeltavaa. Laajojen tuotevalikoimien ansiosta valaistusratkaisuja on saatavilla kaikenkokoisiin ajoneuvoihin. RST-Light Oy on alan rautainen ammattilainen ja tarjoammekin asiakkaillemme kattavan valikoiman lisävaloja parhaimmilta tuotemerkeiltä. Autojen lisävaloissa yksi suosituimmista valmistajista on englantilainen Lazer, jonka tuotteiden korkean laadun takeeksi myönnetään viiden vuoden takuu. Lazerin lisävalot tunnetaan vertaansa vaille olevista valaistusominaisuuksista sekä luotettavasta laadusta, joka juontaa juurensa tarkasti valittuihin komponentteihin. Kyseinen tuotemerkki panostaa erittäin paljon myös ennalta määriteltyihin asennusratkaisuihin, joka takaa aina viimeistellyn visuaalisen lopputuloksen.

Aerial view - decorative

Mitä pitää huomioida?

Kun olet päättänyt hankkia auton lisävalot, olet tehnyt jo ensimmäisen oikean valinnan. Seuraavissa valinnoissa me voimme olla avuksi. Tärkein asia on tietysti päättää panostaa laatuun. Laatu on moniulotteinen asia, jota voidaan tarkistella monesta näkökulmasta. Kuten aiemmin totesimme, tarkkaan valitut komponentit ja sitä kautta tarjottava viiden vuoden takuu ovat tietysti merkkejä huippulaadusta. Laatu ja kokemus kulkevat usein myös käsi kädessä. Lazerin kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen sisältä löytyy ammattitaitoa ja vuosien kokemusta alalta. Yrityksen toimitusjohtaja Ben Russell-Smith on toiminut alalla jo vuosikymmeniä ja on johtanut valaisinprojekteja mm. Nissanilla ja Fordilla. Lazer on tehnyt myös paljon yhteistyötä mm. WRC-tallien kanssa ja kuuluu monien raskaiden ajoneuvojen valmistajien sopimuskumppaneihin. Voit siis luottaa Lazerin osaamiseen.

Lisävalojen valinnassa on syytä ottaa huomioon muutamia asioita. Sinun kannattaa miettiä sitä, minkälaiseen ajoon valot tulevat ja myös sitä, minkälaista lisävaloa tarvitset. Henkilöautokuskin vaatimukset ovat yleensä erilaiset kuin ammatikseen kuorma-autoa ajavan. Eri valaisimilla voidaan myös saavuttaa eri asioita. Niinpä sinun on syytä hieman pohtia, kaipaatko nykyisten ajovalojesi tueksi lisää leveyttä vai kenties pituutta valaistukseen. Toki on mahdollista saavuttaa myös molemmat edellä mainitut asiat. Lazerin valikoimasta löytyy vaakamallisia lisävalopaneeleita, pyöreitä lisävaloja sekä puskuriin integroitavia lisävalopaketteja. Voit varmistaa näkyvyyden lähes joka suuntaan, sillä Lazer tarjoaa myös Sentinel-sarjan parkkivaloja. Eri valaisintyypit vaikuttavat mm. siihen, kuinka monta lisävaloa ajoneuvoosi tarvitset tai siihen sulautuvatko lisävalot huomaamattomasti autosi ulkonäköön. Lisävalot voivat olla myös lisävaruste, jota ei halutakaan piilottaa vaan enemmänkin niillä halutaan korostaa autosi tyyliä. Esimerkiksi nykyaikaisissa rouheissa lava-autoissa lisävalot ovat usein kuin kirsikka kakun päällä korostaen autosi huippuluokan muotoilua.

Image

Lisävalojen hankinta.

Kun harkitset auton lisävalojen hankintaa, sinun kannattaa vierailla kotisivuillamme www.rst-light.fi. Löydät sivuiltamme tietysti laajan valikoiman huipputuotteita sekä selkeät tuotetiedot suunnittelun tueksi. Lazerin lisävalojen eri malleista on nähtävillä kattavat tiedot niin valotehoja kuin mittoja koskien. Lisäksi monet tyylikkäät valokuvat näyttävät sinulle suoraan, miltä kyseinen lisävalo näyttäisi juuri sinun ajoneuvossasi. Jos olet hankkimassa integroitavaa maskivalosarjaa, voit hakea kotisivuiltamme Lazerin lisävaloja oman automallisi perusteella. Luonnollisesti myös ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa erittäin mielellään sinua lisävalojen hankinnassa.

Jaa julkaisu:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Muita arvokkaita vinkkejä

LATAA -10% ALEKOODI 

HYÖDYNNÄ ETU 
PARHAISIIN 
LISÄVALOIHIN

Saat alennuskoodin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Emme lähetä sinulle turhia viestejä.

Parhaimmat lisävalot netistä!

Muita mielenkiintoisia julkaisuja

Vinkit lisävalaistuksen hankintaan ja asennukseen

Lisävalojen hankintaopas

Miksi tarvitsit lisävaloja? Jokaisesta kulkuneuvosta löytyy ajovalot vakiovarusteena. Myöskään kaukovaloja ei tarvitse valita lisävarusteluettelosta, koska nekin löytyvät vakiona. Mihin lisävaloja sitten oikein tarvitaan? Autoteollisuus on yhtä mahtavaa massateollisuutta. Autot suunnitellaan usein suurimpien markkinoiden tarpeisiin ja meillä Suomessa ajo-olosuhteet ovat usein täysin erilaiset kuin suurilla markkina-alueilla. Meillä käytetään erittäin paljon kaukovaloja moniin muihin maihin verrattuna. Suomalaiseen

Lisävaloteline putkella

Olemme käyneet läpi edellisessä tekstissämme lisävalojen huomaamatonta asennusta rekisterikilven taakse. Tämä asennustapa kiehtoo monia, koska auton lisävalot halutaan usein asentaa niin, etteivät ne hyppää ensimmäisenä silmille autoa katsottaessa. Toisaalta ajoneuvotyypistä riippuen, lisävalot saattavatkin olla lisävaruste, joilla halutaan korostaa auton ilmettä ja tyyliä. Erityisesti paketti- ja lava-autoissa tai maastureissa yleisesti käytettävien koriste- ja helmaputkien yhteyteen saa

Lisävaloteline rekisterikilven asennus alle tai taakse

Lisävalo on nimensä mukaisesti aina autosi lisävaruste. Lisävalot koetaan varsin yleisesti lisävarusteena, jotka erottuvat selkeästi auton ilmeestä. Moni saattaa pohtia sitä, onko lisävalo aina liiankin silmiin pistävä asia omassa autossa. Toisaalta lisävaloa ei voi mitenkään piilottaa täysin huomaamattomiin, koska sen tärkein tarkoitus on kuitenkin olla esillä ja sen myötä valaista kuljettajan matkaa kirkkaasti. Monelle kuljettajalle

LED lisävalot autoon

Etsitkö uusia Led-lisävaloja autoon? RST-Light tarjoaa tähän parhaat ratkaisut. Yrityksen valikoima on erittäin laaja painottuen erinomaiseen hinta-laatu-suhteeseen. Kunnon lisävaloilla parannetaan aina ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Mikäli ajat paljon työksesi, tiedät varmasti, että ajaminen kunnolla valaistulla tiellä on huomattavasti mukavampaa kuin pimeällä. Miksi kuormittaisit itseäsi turhaan, kun voit taittaa kilometrejä kevyemmin? Jos hankintalistallasi on uudet Led-lisävalot autoon,

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilötietojasi käytetään asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. Lue lisää: Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Ostoskorin sisältö 0

Viimeksi katsotut 0