Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa koodilla:blackweek10
Lisävalot
Posted in

Lisävalot autoon

Posted in

Miksi lisävalot?

Jokaisesta ajoneuvosta löytyvät (toivottavasti) ajovalot ja kaukovalot. Näillä pärjää normaaliolosuhteissa mainiosti. Meillä suomalaisilla on kuitenkin tieliikenteessä monia lisähaasteita, joista suurten markkina-alueiden kuskit eivät välttämättä tiedä mitään. Meillä ajetaan pitkiä etäisyyksiä usein pimeissä olosuhteissa. Lumi- ja räntäsateet vaikeuttavat näkymää tuntuvasti. Lisäksi liikennemäärät ovat suhteellisen pieniä keskellä metsiä, josta syystä eläimiä tavataan ajoteiden vieressä sekä valitettavasti myös ajoteillä melko usein. Huono näkyvyys ja arvaamattomasti liikkuvat eläimet muodostavat kuskeille yllättäviä tilanteita, joihin ei nopeimmatkaan refleksit omaava henkilö ehdi reagoimaan ratin takaa. Tämä on nähtävissä myös vakuutusyhtiöiden vahinkotilastoissa, joissa törmäykset eläimiin ovat yleisempiä kuin vaikkapa ajoneuvoihin kohdistuvat ilkivaltateot. Valitettavasti eläintörmäyksissä myös vahingot ovat yleensä verrattain suuria.

Näin ollen lisävalojen hankkiminen autoihin on koko ajan yleisempää ja myös suositeltavaa. Laajojen tuotevalikoimien ansiosta valaistusratkaisuja on saatavilla kaikenkokoisiin ajoneuvoihin. RST-Light Oy on alan rautainen ammattilainen ja tarjoammekin asiakkaillemme kattavan valikoiman lisävaloja parhaimmilta tuotemerkeiltä. Autojen lisävaloissa yksi suosituimmista valmistajista on englantilainen Lazer, jonka tuotteiden korkean laadun takeeksi myönnetään viiden vuoden takuu. Lazerin lisävalot tunnetaan vertaansa vaille olevista valaistusominaisuuksista sekä luotettavasta laadusta, joka juontaa juurensa tarkasti valittuihin komponentteihin. Kyseinen tuotemerkki panostaa erittäin paljon myös ennalta määriteltyihin asennusratkaisuihin, joka takaa aina viimeistellyn visuaalisen lopputuloksen.

Aerial view - decorative

Mitä pitää huomioida?

Kun olet päättänyt hankkia auton lisävalot, olet tehnyt jo ensimmäisen oikean valinnan. Seuraavissa valinnoissa me voimme olla avuksi. Tärkein asia on tietysti päättää panostaa laatuun. Laatu on moniulotteinen asia, jota voidaan tarkistella monesta näkökulmasta. Kuten aiemmin totesimme, tarkkaan valitut komponentit ja sitä kautta tarjottava viiden vuoden takuu ovat tietysti merkkejä huippulaadusta. Laatu ja kokemus kulkevat usein myös käsi kädessä. Lazerin kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen sisältä löytyy ammattitaitoa ja vuosien kokemusta alalta. Yrityksen toimitusjohtaja Ben Russell-Smith on toiminut alalla jo vuosikymmeniä ja on johtanut valaisinprojekteja mm. Nissanilla ja Fordilla. Lazer on tehnyt myös paljon yhteistyötä mm. WRC-tallien kanssa ja kuuluu monien raskaiden ajoneuvojen valmistajien sopimuskumppaneihin. Voit siis luottaa Lazerin osaamiseen.

Lisävalojen valinnassa on syytä ottaa huomioon muutamia asioita. Sinun kannattaa miettiä sitä, minkälaiseen ajoon valot tulevat ja myös sitä, minkälaista lisävaloa tarvitset. Henkilöautokuskin vaatimukset ovat yleensä erilaiset kuin ammatikseen kuorma-autoa ajavan. Eri valaisimilla voidaan myös saavuttaa eri asioita. Niinpä sinun on syytä hieman pohtia, kaipaatko nykyisten ajovalojesi tueksi lisää leveyttä vai kenties pituutta valaistukseen. Toki on mahdollista saavuttaa myös molemmat edellä mainitut asiat. Lazerin valikoimasta löytyy vaakamallisia lisävalopaneeleita, pyöreitä lisävaloja sekä puskuriin integroitavia lisävalopaketteja. Voit varmistaa näkyvyyden lähes joka suuntaan, sillä Lazer tarjoaa myös Sentinel-sarjan parkkivaloja. Eri valaisintyypit vaikuttavat mm. siihen, kuinka monta lisävaloa ajoneuvoosi tarvitset tai siihen sulautuvatko lisävalot huomaamattomasti autosi ulkonäköön. Lisävalot voivat olla myös lisävaruste, jota ei halutakaan piilottaa vaan enemmänkin niillä halutaan korostaa autosi tyyliä. Esimerkiksi nykyaikaisissa rouheissa lava-autoissa lisävalot ovat usein kuin kirsikka kakun päällä korostaen autosi huippuluokan muotoilua.

Image

Lisävalojen hankinta.

Kun harkitset auton lisävalojen hankintaa, sinun kannattaa vierailla kotisivuillamme www.rst-light.fi. Löydät sivuiltamme tietysti laajan valikoiman huipputuotteita sekä selkeät tuotetiedot suunnittelun tueksi. Lazerin lisävalojen eri malleista on nähtävillä kattavat tiedot niin valotehoja kuin mittoja koskien. Lisäksi monet tyylikkäät valokuvat näyttävät sinulle suoraan, miltä kyseinen lisävalo näyttäisi juuri sinun ajoneuvossasi. Jos olet hankkimassa integroitavaa maskivalosarjaa, voit hakea kotisivuiltamme Lazerin lisävaloja oman automallisi perusteella. Luonnollisesti myös ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa erittäin mielellään sinua lisävalojen hankinnassa.

Join the conversation

TOP
Ostoskorin sisältö 0