Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa
koodilla: blackweek10
Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa koodilla:blackweek10

Verkkokaupan osastot

Lazer Lamps

Lazer Lamps lisä- ja työvalojen laatu on vertaansa vailla sekä valaistusominaisuuksiltaan että luotettavuudeltaan. Se on poikkeuksellisen suunnittelun, huolellisen komponenttien valinnan ja brittiläisen tuotannon yhdistelmän tulos. Tästä osoituksena lisävaloille myönnettävä 5 vuoden takuu ja työvaloille 2 vuoden takuu!

Valikoimastamme löydät kaikki Lazer Lamps tuoteperheiden valaisimet! Lisävalojen tuoteperheitä on 5 ja ne ovat LinearTriple-RSentinel, Carbon-Sarja sekä ST/T Evolution. Jokaisella tuoteperheellä on omat ominaisuudet ja ne on tarkoitettu eri käyttötarkoituksiin.

Tämän lisäksi Lazer Lamps tuotevalikoimastamme löydät ajoneuvojen merkkikohtaiset lisävalosarjat.

Linear

LINEAR sarjan valot ovat E-hyväksyttyjä ja erittäin tehokkaita.
Ne soveltuvat erinomaisesti ammatti- ja yksityisautoiluun. Ainutlaatuisen rakenteensa vuoksi ne ovat täydellinen valinta ahtaiden paikkojen asennuksiin. Valokuvio on erittäin tarkka ja täyteläinen yhdistelmäkuvio, eli valokeilan keskellä on kirkkaampi kauas kantava spotti ja reunoilla tasaisesti hajavaloa tien reunojen valaistukseen.

Linear sarja on loistava valinta niin tieliikenteeseen kuin moottoriurheiluunkin. Parhaimmillaan nämä valaisimet ovat katolle asennettuna, johon ne ovat suunniteltukin.

 • Kaksinkertaista valotehoa Elite tuotteissa

 • Matalaprofiilinen muotoilu sekä helppo asennus

 • Leveä valokeila, joka on ihanteellinen maantiekäyttöön

 • ECE-Hyväksytty

Sentinel

SENTINEL sarja on ensiluokkaisen tuotesuunnittelun tuloksena syntynyt tuoteperheiden ainoa pyöreä valaisin malli. Valaisimet sopivat jokapäiväisen maantie- ja maastokäyttöön erinomaisesti optimoidun valotehon vuoksi. Lisäksi valaisimen muoto sopii kaikkiin nykyaikaisiin henkilö-, maastoautoihin, hyötyajoneuvoihin sekä kuorma-autoihin.

 • Valaisimia saatavilla 7” sekä 9” kokoisina Standard ja Elite luokissa

 • Lisävarusteena valkoinen tai oranssi parkkivalotoiminto

 • Tehokkaat ja laadukkaat 11 W:n ledit

 • ECE-Hyväksytty

Triple-R

TRIPLE-R sarja on viimeisintä LED- ja heijastintekniikkaa hyödyntävä lisävalopaneeli, josta löytyy lisäksi näyttävä parkkivalo, jonka väri voidaan asettaa valkoiseksi tai tyylikkään kelta-oranssiksi. Valoilla on erittäin hyvä suorituskyky, jonka pistemäinen valokeila sopii hyvin sekä tieliikenteeseen että maastokäyttöön.

Triple-R sarjan mallien 750 Elite, 850 Elite, 1000 ja 1250 kaikissa versioissa on patentoitu E-BOOST -teknologia, joka antaa mahdollisuuden käyttää valaisinta hyväksytyllä teholla tieliikenteessä (E9) ja suuremmalla teholla yleisen tieliikenteen ulkopuolella, tai maissa joissa ajoneuvon maksimi valotehoa ei ole määritetty.

Kaiken tämän lisäksi Triple-R 1000 mallista löytyy myös varoitusmajakallinen versio. Varoitusmajakassa 16 toimitilaa!

 • Lisävarusteena valkoinen tai oranssi parkkivalo

 • Nykyaikainen muotoilu

 • Spottivalokeila maksimoi valaisuetäisyyden

 • ECE-Hyväksytyt tuotteet

ST / T Evolution

ST EVOLUTION sarjan valot ovat tyylikkäitä tieliikenteeseen hyväksyttyjä LED-lisävalopaneeleita. Ne sopivat erityisen hyvin niin henkilöautoihin sekä raskaaseen kalustoon. Tarkkaan suunnitellut heijastinpinnat tuottavat erityisesti maantienopeuksille optimoidun valokeilan, mikä takaa hyvän näkyvyyden joka suuntaan. Lazerin ST Evolution -sarja on muotoilultaan siro ja matalaprofiilinen, ja ulkonäönsä puolesta valot sopivat myös uudempiin ajoneuvoihin.

T-sarjan valot ovat äärimmäisen tehokkaita, siroja sekä matalaprofiilisia lisävalopaneeleita maastokäyttöön. Valo levittyy nätisti myös reunoille heti ajoneuvon keulasta lähtien, valaisten näin myös tien reunat ja lähialueet, mikä onkin tärkeää esimerkiksi maastokäytössä.

Tarkoin valittu 5000K-värilämpötila maksimoi terävyyden ja tarkkuuden ohella myös erinomaisen erottelukyvyn, mikä helpottaa esim. maastonmuotojen havainnointia.

 • Suuritehoiset 11 W:n ledit

 • Pitkä ja leveä ajovalokeila

 • ECE-Hyväksytty (ST Evolution)

Merkkikohtaiset lisävalosarjat

Ajoneuvojen merkkikohtaiset lisävalosarjat on mittatilauksena valmistettu ja ne on kehitetty korostamaan modernien lava-autojen ja kevyiden hyötyajoneuvojen tyyliä. Valikoimastamme löydät merkkikohtaiset lisävalosarjat ajoneuvon maskiin, katolle ja puskuriin.

Tuotteita saatavilla seuraaviin automerkkeihin: FordIsuzuLand RoverMercedes-BenzDodgeRenaultToyotaVolkswagen, Iveco, Fiat, Volvo

 

Valmiit Lisävalopaketit

Valmiit lisävalopaketit sisältävät kaiken tarvittavan lisävalaistuksen asennukseen!

Paketit sisältävät:

 • valitun / valitut lisävalot
 • Johtosarjan
 • Kilpitelineen
 • Asennukseen tarvittavat kiinnikkeet

Utility Työvalot

Utility sarjan työvalaisimet ovat erittäin monipuolisia ja niiden LED-valaisutekniikan ansioista ne antavat ylivoimaisen valotehon kompaktiin kokoonsa nähden. Valaisimet on rakennettu kestämään ja suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin ajoneuvotyyppeihin.

UTILITY sarjan pienikokoiset ja kevyet, mutta erittäin tehokkat työvalot oikeasti vaativaan käyttöön.
Leveä valokeila, valaisee työskentelyalueen tasaisen kirkkaasti. Pienen kokonsa ansiosta ei pomppaa silmään. Iskunkestävä alumiinirunko ja Hardcoat-pinnoitettu polykarbonaattilinssi sekä tärinän, pölyn ja vedenkestävä rakenne takaavat sen, ettei valaisin petä kovassakaan käytössä.

Utility sarjan valaisimia on saatavilla 25 W, 45 W ja 80 W teholuokituksilla. Kaikkia näitä valaisimia on saatavilla kapealla (slimline mount) ja leveällä (wide mount) kiinnikkeellä.

 • Erittäin kestävä rakenne

 • EMC-Suojattu-CISPR-25

 • IP69K-Luokitus

 • Särkymätön polykarbonaattilinssi kovalla pintalakkauksella

TOP

Ostoskorin sisältö 0