Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa koodilla:blackweek10

Henkilökohtaista palvelua?

Asiakaspalvelu

Maanantai – Perjantai

Klo: 9:00 – 17:00

Puhelin +358 400 890 813
Maili: Info@rst-lights.fi

WhatsApp

Maanantai – Sunnuntai

Puhelin +358 400 159 813

Myymälät

RST-LIGHTS

Haikanvuori 3, 33920 Pirkkala

Savenvalajantie 4, 85500 Nivala

Zatelliitintie 15 B, 90440 Kempele

Myymälät

Yrityksellämme on myymälät Pirkkalassa, Nivalassa ja Kempeleessä. Myymälöiden tarkemmat osoitteet löydät yllä olevasta myymälä listauksesta!

Jokaisesta myymälästämme löydät ns. show roomin, jossa pääset katselemaan tarkemmin ja tutustumaan lähes kaikkiin valoihin, mitä verkkokaupassamme on myynnissä. Mikäli epäröit jonkun tuotteet kohdalla, että sopiiko kyseinen tuote juuri sinun tarpeisiisi, suosittelemme tulemaan käymään myymälässämme tai ottamaan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

Tiestikö, että me myös teemme lisävalojen asennuksia! Ei väliä oletko hankkinut valosi jostain muualta vai oletko ostanut ne meiltä. Nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmät alkavat olla todella monimutkaisia ja moni varmasti miettii, että olisi kiva hankkia kunnon lisävalot autoon mutta siinä kohtaa kun valot pitäisi asentaa, loppuu omat taidot kesken. Ei hätää! Jokaisen myymälämme yhteydessä on asennustilat, jossa kokeneet ja koulutetut asentajamme voivat tehdä asennuksen puolestasi. Mikäli tarvitset asennus palvelua, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme tai tule vierailemaan myymälässämme ja varataan asennus aika kohti valoisampaa tulevaisuutta!

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme alla olevan lomakkeen kautta!

TOP
Ostoskorin sisältö 0