Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

WISHLIST

Auton lisävalot

Miksi lisävalot?

Jokaisen auton vakiovarustelistalta löytyvät ajovalot. Sinun ei myöskään tarvitse valita kaukovaloja lisävarusteluettelosta, koska nekin löytyvät vakiona. Mihin lisävaloja sitten oikein tarvitaan? Autoteollisuus on yhtä mahtavaa massateollisuutta. Autot suunnitellaan usein suurimpien markkinoiden tarpeisiin ja meillä Suomessa ajo-olosuhteet ovat usein hyvin erilaiset kuin suurilla markkina-alueilla. Meillä käytetään erittäin paljon kaukovaloja moniin muihin maihin verrattuna. Suomalaiseen liikenteeseen on tyypillistä myös se, että välimatkat ovat pitkiä ja teillä on suhteellisen vähän liikennettä. Tämä puolestaan aiheuttaa sen, että metsän eläimet ovat usein tavattuja vieraita niin teiden vierellä kuin valitettavasti myös ajotiellä. Pimeys ja kuskin näkökulmasta arvaamattomasti liikkuvat eläimet ovat jo yksinään erittäin painavia syitä harkita lisävalojen hankintaa.

Triple-R 1250 Elite with i-LBA

Tee matkastasi helpompi.

Moni voi ajatella, että kyllä auton omillakin kaukovaloilla pärjää. Tämä on varmasti ihan totta, mutta varmasti moni tunnistaa myös tilanteen, jossa kaukovaloilla ajaessa haluaisit vielä laittaa ”pitkät päälle”, kunnes tajuat, että ajat jo kaukovaloilla. Moni tunnistaa varmasti myös arkisen tilanteen, jossa kävelet hämärässä. Yhtäkkiä joudut kävelemään huomattavasti normaalia hitaammin ja joudut etenemään kädet suoraan edessäsi, jotta olosi olisi turvallisempi. Autoa ajaessa et voi ottaa käsiäsi suojaksesi, vaan joudut ainoastaan toivomaan, että et törmää mihinkään tai kenenkään. 

Liikenteessä puhutaan yleisesti reagointiajoista ja ennakoinnista. Pimeys heikentää tehokkaasti molempia. Tähän haasteeseen luonnollinen ratkaisu on ajaa hiljempaa, joka ei tietystikään ole useimman kuskin tavoite. Useimmiten niin vapaa-ajalla kuin ammattiliikenteessä kulkua vauhdittavat ennalta määritetyt aikataulut, jolloin turha hidastelu ei ole edes mahdollista. Näin ollen paras ratkaisu on hankkia autoosi lisävalot. Silloin voit ajaa nopeammin ja turvallisemmin sekä nähdä enemmän. Matkasi etenee normaalisti olosuhteista riippumatta.

Matkan normaali eteneminen on myös yksi oleellinen asia lisävalaistuksesta ja ylipäänsä ajamisesta puhuttaessa. Jos ajat paljon, haluat varmasti, että matka etenisi mahdollisimman vaivattomasti. Jos olet nälkäinen, vessakäynnin tarpeessa tai näet huonosti, kuormitus on paljon normaalia suurempi. Puutteellisella valaistuksella ajamista voi verrata jopa siihen, jos heikkonäköinen kuski unohtaisi silmälasit kotiin ja lähtisi silti tien päälle.

Lazer Lamps - Lights

Minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla?

Lisävalaistuksen tarpeellisuudesta on siis turha kiistellä, mutta minkälaisia lisävaloratkaisuja on tarjolla? Lyhyesti sanottuna monenlaisia.  Sinun kannattaakin ottaa huomioon minkälaiseen ajoneuvoon olet hankkimassa lisävaloja, haetko valoihin lisää pituutta vai leveyttä, vai molempia ja haluatko autoosi huomaamattomasti sulautuvat integroitavat puskurivalaisimet vai huomiota herättävät katolle kiinnitettävät lisävalot. Vaihtoehtoja on monia, mutta kaikilla saavutetaan varmasti hyviä lopputuloksia. Luonnollisesti on tärkeä muistaa, että lisävalaisimet ovat teknisiä tuotteita, jolloin kannattaa valita luotettava valmistaja, joka käyttää laadukkaita komponentteja. Tunnetuimmat valmistajat tekevät paljon yhteistyötä suurimpien autovalmistajien kanssa niin moottoriurheilumaailmassa kuin raskaan liikenteen ajoneuvoissa ja tätä kokemusta ja asiantuntemusta kannattaa jokaisen hyödyntää. 

Autoilijoiden maailmassa visuaaliset seikat ovat usein myös tärkeässä roolissa. Kun valitset omaa silmääsi miellyttävän kulkuneuvon, haluat varmasti valita myös sellaiset lisävalot, jotka sopivat omaan autoosi. Moderniin massiiviseen lava-autoon saattaa sopia paremmin useampi pyöreä katolle asennettava lisävalo. Samaan aikaan perinteisempään henkilöautoon luonnollisempi vaihtoehto voi puolestaan olla puskuriin integroitava lisävalopaneeli, jolla saavutetaan varsin huomaamaton lopputulos. 

Lisävalojen ulkonäöstä tai asennustavasta riippumatta meillä on yhteinen tavoite. Haluamme nähdä paremmin ja ajaa turvallisesti ilman lisäkuormitusta. Laajasta lisävalaisinvalikoimasta löytyy varmasti sopiva ratkaisu jokaiselle kuskille, oli kulkuneuvona sitten henkilö- tai kuorma-auto. Lisävaloja hankittaessa kannattaa kuitenkin luottaa laadukkaisiin merkkeihin, joilla on pitkä historia ja monipuolinen osaaminen. Luonnollisesti kannattaa turvautua myös osaavien myymälöiden ammattitaitoisen henkilökunnan apuun, jotta saat valittua juuri sinulle oikeanlaisen lisävaloratkaisun.

Jaa julkaisu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Muita mielenkiintoisia julkaisuja

Vinkit lisävalaistuksen hankintaan ja asennukseen

Lisävalojen hankintaopas

Miksi tarvitsit lisävaloja? Jokaisesta kulkuneuvosta löytyy ajovalot vakiovarusteena. Myöskään kaukovaloja ei tarvitse valita lisävarusteluettelosta, koska nekin löytyvät vakiona. Mihin lisävaloja sitten oikein tarvitaan? Autoteollisuus on yhtä mahtavaa massateollisuutta. Autot suunnitellaan usein suurimpien markkinoiden tarpeisiin ja meillä Suomessa ajo-olosuhteet ovat usein täysin erilaiset kuin suurilla markkina-alueilla. Meillä käytetään erittäin paljon kaukovaloja moniin muihin maihin verrattuna. Suomalaiseen

Lisävaloteline putkella

Olemme käyneet läpi edellisessä tekstissämme lisävalojen huomaamatonta asennusta rekisterikilven taakse. Tämä asennustapa kiehtoo monia, koska auton lisävalot halutaan usein asentaa niin, etteivät ne hyppää ensimmäisenä silmille autoa katsottaessa. Toisaalta ajoneuvotyypistä riippuen, lisävalot saattavatkin olla lisävaruste, joilla halutaan korostaa auton ilmettä ja tyyliä. Erityisesti paketti- ja lava-autoissa tai maastureissa yleisesti käytettävien koriste- ja helmaputkien yhteyteen saa

Lisävaloteline rekisterikilven asennus alle tai taakse

Lisävalo on nimensä mukaisesti aina autosi lisävaruste. Lisävalot koetaan varsin yleisesti lisävarusteena, jotka erottuvat selkeästi auton ilmeestä. Moni saattaa pohtia sitä, onko lisävalo aina liiankin silmiin pistävä asia omassa autossa. Toisaalta lisävaloa ei voi mitenkään piilottaa täysin huomaamattomiin, koska sen tärkein tarkoitus on kuitenkin olla esillä ja sen myötä valaista kuljettajan matkaa kirkkaasti. Monelle kuljettajalle

LED lisävalot autoon

Etsitkö uusia Led-lisävaloja autoon? RST-Light tarjoaa tähän parhaat ratkaisut. Yrityksen valikoima on erittäin laaja painottuen erinomaiseen hinta-laatu-suhteeseen. Kunnon lisävaloilla parannetaan aina ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Mikäli ajat paljon työksesi, tiedät varmasti, että ajaminen kunnolla valaistulla tiellä on huomattavasti mukavampaa kuin pimeällä. Miksi kuormittaisit itseäsi turhaan, kun voit taittaa kilometrejä kevyemmin? Jos hankintalistallasi on uudet Led-lisävalot autoon,

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilötietojasi käytetään asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. Lue lisää: Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Ostoskorin sisältö 0

Viimeksi katsotut 0