Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

WISHLIST

Näe enemmän Lazer -lisävalojen avulla.

Miksi Lazer?

Käytätkö pimeässä taskulamppua? Laitatko kotonasi valot päälle, kun tulet myöhään kotiin? Ajatko mieluummin valaistulla vai pimeällä tiellä? Niinpä. Jokainen ihminen tietää, kuinka taskulamppu tuo lisäturvaa pimeässä metsässä. Samoin tiedät, kuinka hiljaa joudut hiipimään pimeässä huoneessa, jotta et törmää johonkin tai astu jonkun esineen päälle kivuliaasti. Kun ajat pimeällä, et varmasti halua hiipiä kävelyvauhdilla vaan ajaa normaalinopeudella. Haluat varmasti myös ajaa turvallisella mielellä ilman, että joudut vain toivomaan, että et törmää johonkin yllättävään. Lazer- lisävalojen avulla näet enemmän, ajat nopeammin ja matkasi taittuu turvallisemmin.

Lazer on LED-valaistuksen edelläkävijä, joka toiminut laadukkaasti ja luotettavasti perustamisvuodestaan 2010 asti. Tuotteet valmistetaan ammattitaidolla Englannissa. Yrityksen johdossa toimii Ben-Russell Smith, joka on johtanut valaistusprojekteja aiemmin mm. Nissanilla ja Fordilla. Asiakas voi luottaa Lazer -lisävalojen laadukkaisiin komponentteihin, joista osoituksena on myös tuotteille myönnettävä 5 vuoden takuu. Lazerin erinomaisiin valaistusominaisuuksiin luottavat lukuisat yhteistyökumppanit niin moottoriurheilun huipulta kuin tieliikennekäytön arjesta. Lisävalo on lisävalo vain silloin, kun se toimii. Sinun pitää voida luottaa lisävalaistukseen, jotta voit taittaa matkaasi turvallisella mielellä. Kun käytät Lazerin lisävaloja, voit keskittyä ajamiseen ja nauttia kirkkaasta näkymästä. Myös pimeällä.

Lazer Lamps - Lights

Lazer -valikoima

Brändiin on helppo luottaa myös siitä syystä, että laajasta valikoimasta löytyy huippuratkaisut eri ajoneuvotyyppeihin. Upeaa on myös se, että jokaiseen autotyyppiin löytyy aina myös tyylikäs valaistusratkaisu. Lazer tunnetaan itse valojen huippulaadun lisäksi asennuksen laadusta. Asennusratkaisut on huolella mietitty etukäteen ja tästä syystä lopputulos on aina viimeistellyn näköinen. Upean integroidut Lazer -lisävalot sulautuvat ajoneuvoosi usein lähes huomaamattomasti, mutta voit olla varma, että valoteho ei jää huomaamatta. Toisaalta autojen lisävalaisimet voivat parhaimmillaan myös korostaa vaikkapa nykyaikaisten lava-autojen huippuluokan muotoilua. Voit käyttää lisävalaisinten hankinnassa paljon omaa mielikuvitusta ja mieltymyksiäsi.

Image

Tavallinen henkilöauto voi hyötyä valtavasti Lazerin lisävaloista. Laajan valikoiman ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivan ratkaisun. Lisävalaistusta on helppo sijoittaa etupuskuriin tai katolle ja valoteho on aina taattu. Lisäksi pääset nauttimaan parhaimmillaan myös huipputeknologiasta. Tästä on esimerkkinä mm. Triple-R -sarjan älykäs lähivaloavustintekniikka. Voit luottaa siihen, että kun kytket lähivalot päälle, automatiikka säätää valot niin, että valokeila ei häikäise vastaantulevia autoja. Löydät Lazerilta myös omat valmiit valaistussarjat eri automerkkeihin ja -malleihin, ajatpa sitten Volkswagen Golfia tai Volvo XC90: ä.

Myös pakettiautojen omistajat löytävät Lazerin valikoimista omat huippuvalonsa. Pakettiautoihin on saatavilla erittäin tyylikkäitä maskiasennussarjoja, jotka mahdollistavat siistin ja tyylikkään asennuksen suosituimpiin hyötyajoneuvoihin. Esimerkkinä tästä on Linear -tuotesarja, joka istuu puskuriin lähes huomaamattomasti tuottaen silti yli 10000 lumenin valotehon vain 50 cm leveällä valaisimella (Linear-18 Elite). Toki voit yhtä lailla hyödyntää pakettiautoissa myös katolle kiinnitettäviä Lazer -lisävaloja. 

Luonnollisesti Lazerin valikoima palvelee myös raskaiden ajoneuvojen omistajia. Voit valita omaan kulkuneuvoosi sopivan puskuriin integroitavan lisävalopaketin tai käyttää erittäin tehokkaita katolle kiinnitettäviä lisävaloja. Raskaisiin ajoneuvoihin erinomainen valinta on esimerkiksi Sentinel-sarja, jonka huikea valoteho ja helppo asennettavuus miellyttävät kaikkia. Pyöreät 9-tuumaiset valaisimet tuottavat jopa 10 000 lumenin valotehon silmäystävällisellä 5000 kelvinin sävyllä. Valo ulottuu jopa 700 metrin päähän 52 asteen leveydellä. Voit keskittyä ajamiseen kirkkaalla näkymällä.

Triple-R 1250 Elite with i-LBA

Siksi Lazer.

Kun etsit lisävalaistusratkaisua kulkuneuvoosi, suosittelemme lämpimästi Lazer -lisävaloja. Valoteho, luotettavuus ja laatu ovat yhteisiä tekijöitä Lazerin tuotteissa. Tiedämme, että yrityksen pitkä historia ja laaja asiantuntemus takaavat meille huikean valikoiman tuotteita, jotka palvelevat vaativimpiakin asiakkaita. Olemme varmasti kaikki yhtä mieltä siitä, että haluamme ajaa nopeammin ja turvallisemmin sekä samalla nähdä enemmän.

Jaa julkaisu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Muita mielenkiintoisia julkaisuja

Vinkit lisävalaistuksen hankintaan ja asennukseen

Lisävalojen hankintaopas

Miksi tarvitsit lisävaloja? Jokaisesta kulkuneuvosta löytyy ajovalot vakiovarusteena. Myöskään kaukovaloja ei tarvitse valita lisävarusteluettelosta, koska nekin löytyvät vakiona. Mihin lisävaloja sitten oikein tarvitaan? Autoteollisuus on yhtä mahtavaa massateollisuutta. Autot suunnitellaan usein suurimpien markkinoiden tarpeisiin ja meillä Suomessa ajo-olosuhteet ovat usein täysin erilaiset kuin suurilla markkina-alueilla. Meillä käytetään erittäin paljon kaukovaloja moniin muihin maihin verrattuna. Suomalaiseen

Lisävaloteline putkella

Olemme käyneet läpi edellisessä tekstissämme lisävalojen huomaamatonta asennusta rekisterikilven taakse. Tämä asennustapa kiehtoo monia, koska auton lisävalot halutaan usein asentaa niin, etteivät ne hyppää ensimmäisenä silmille autoa katsottaessa. Toisaalta ajoneuvotyypistä riippuen, lisävalot saattavatkin olla lisävaruste, joilla halutaan korostaa auton ilmettä ja tyyliä. Erityisesti paketti- ja lava-autoissa tai maastureissa yleisesti käytettävien koriste- ja helmaputkien yhteyteen saa

Lisävaloteline rekisterikilven asennus alle tai taakse

Lisävalo on nimensä mukaisesti aina autosi lisävaruste. Lisävalot koetaan varsin yleisesti lisävarusteena, jotka erottuvat selkeästi auton ilmeestä. Moni saattaa pohtia sitä, onko lisävalo aina liiankin silmiin pistävä asia omassa autossa. Toisaalta lisävaloa ei voi mitenkään piilottaa täysin huomaamattomiin, koska sen tärkein tarkoitus on kuitenkin olla esillä ja sen myötä valaista kuljettajan matkaa kirkkaasti. Monelle kuljettajalle

LED lisävalot autoon

Etsitkö uusia Led-lisävaloja autoon? RST-Light tarjoaa tähän parhaat ratkaisut. Yrityksen valikoima on erittäin laaja painottuen erinomaiseen hinta-laatu-suhteeseen. Kunnon lisävaloilla parannetaan aina ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Mikäli ajat paljon työksesi, tiedät varmasti, että ajaminen kunnolla valaistulla tiellä on huomattavasti mukavampaa kuin pimeällä. Miksi kuormittaisit itseäsi turhaan, kun voit taittaa kilometrejä kevyemmin? Jos hankintalistallasi on uudet Led-lisävalot autoon,

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilötietojasi käytetään asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. Lue lisää: Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Ostoskorin sisältö 0

Viimeksi katsotut 0