Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

WISHLIST

LAZER

ALE

LED lisävalot autoon

Etsitkö uusia Led-lisävaloja autoon? RST-Light tarjoaa tähän parhaat ratkaisut. Yrityksen valikoima on erittäin laaja painottuen erinomaiseen hinta-laatu-suhteeseen. Kunnon lisävaloilla parannetaan aina ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Mikäli ajat paljon työksesi, tiedät varmasti, että ajaminen kunnolla valaistulla tiellä on huomattavasti mukavampaa kuin pimeällä. Miksi kuormittaisit itseäsi turhaan, kun voit taittaa kilometrejä kevyemmin?

Jos hankintalistallasi on uudet Led-lisävalot autoon, saatat helposti huomata, että valinnanvaraa on vähintään riittävästi. Valmistajia on useita ja samoin erilaisia valaisintyyppejä. Luultavasti helpoin tapa lähteä purkamaan valikoimaviidakkoa on tunnistaa eri tuotteet oman ajoneuvosi perusteella. Useimmiten ei ole järkevää tai edes mahdollista hyödyntää suuremman pakettiauton lisävaloratkaisuja pienempään henkilöautoon.

Tavallisen henkilöauton omistaja lähtee useimmiten hakemaan pienempää ja huomaamattomampaa lisävaloa autoonsa. Muutamia asioita on syytä ottaa heti alussa huomioon. Visuaalinen puoli on toki aina tärkeää. Miellyttääkö silmääsi enemmän pyöreä vai leveämpi ja matalaprofiilisempi lisävalopaneeli? Pyöreät lisävalot erottuvat selkeämmin autosi ulkonäöstä ja lisävalopaneelien asennus on usein yllättävän huomaamaton. Led-lisävalon muodon lisäksi kannattaa miettiä mihin kohtaa autoa haluat sijoittaa valaisimet. Onko etupuskuri vai katto sopivampi ratkaisu sinulle? Tässä puolestaan on hyvä huomioida se, ettet vahingossa peitä esimerkiksi pysäkointitutkaa Led-lisävalolla. RST-Lightin valikoimasta löydät varmasti sopivat Led-lisävalot autoon, oli budjettisi mikä tahansa. Pienemmälläkin budjetilla saat aina takuuvarmasti lisävalaistusta matkasi turvaksi ja korkeammalla budjetilla pääset nauttimaan uusimmista innovaatioista, kuten esimerkiksi Lazer-lisävalojen älykkäästä tekniikasta. Intelligent Low Beam Assist -teknologia mahdollistaa lisävalaistuksen käyttämisen myös lähivalona ja automatiikka optimoi valokuvion aina niin, että se ei häikäise vastaantulevaa liikennettä – oli käytössä sitten lähi- tai kaukovalot.

Image

Pakettiautojen massiivisempiin muotoihin on tarjolla myös tyylikkäitä lisävaloja. Luonnollisesti voit käyttää pakettiautoissakin edellä mainittuja pyöreitä led-lisävaloja tai keulaan asennettavia lisävalopaneeleita. Luottotoimittajamme Lazer tarjoaa myös valmiita Grille Kit -paketteja, jotka ovat valmiiksi suunniteltuja integrointisarjoja tiettyihin automalleihin. Tällä varmistetaan se, että Led-lisävalot istuvat täydellisesti juuri sinun autoosi. Pakettiautojen jykevämpi ulkomuoto mahdollistaa myös RST-Lightin laadukkaiden lisävalotelineiden käyttämisen. Katolle tai keulaan asennettavat lisävalotelineet ja niihin lisättävät Led-lisävalot korostavat pakettiauton massiivista ilmettä entisestään. Näillä ratkaisulla autosi erottuu muista kulkuneuvoista ja mikä parasta, myös ajotien yksityiskohdat erottuvat paremmin tehokkaan valaistuksen ansiosta.

Jos pakettiautoissahan puhuttiin massiivisuudesta ja jykevyydestä, niin sama pätee tietysti maastureihin sekä lava-autoihin. Näissä autoissa turha hienostelu voidaan jättää pois ja Led-lisävaloilla voidaan nimenomaan lähteä hakemaan rouheuden korostamista. Lisävalot saavat ja niiden jopa pitää erottua autosta. Voidaan myös ajatella niin, että mitä paremmin ne erottuvat autostasi, sitä paremmin ne auttavat sinua näkemään tien ja sen ympäristön. Näissä ajoneuvoluokissa voit käyttää vain mielikuvitustasi sen suhteen, miten haluat koristella autosi Led-lisävalojen avulla. Voit käyttää lisävalopaneeleita keulassa tai pyöreitä lisävaloja katolla. Voit hyödyntää valotelineitä tai valorautoja. Tai sitten voit valita Lazerin tarjoamia Grille Kit-paketteja, jotka on suunniteltu juuri sinun maasturiisi tai lava-autoosi. Lopputulos on aina viimeisen päälle.

Image

RST-Lightin valikoimassa parasta on se, että pystymme tarjoamaan aina sinulle sopivan lisävaloratkaisun. Panostamme laadukkaisiin tuotteisiin, mutta siitä huolimatta sopivia Led-lisävaloja on tarjolla jokaiseen budjettiin. Paremmin valaistu tie ei jää siis rahasta kiinni. Ajoneuvotyyppi ja sinun omat visuaaliset mieltymyksesi vaikuttavat aina lopulliseen ratkaisuun. Luonnollisesti sillä on myös suuri merkitys, ajatko jatkuvasti vai satunnaisesti haastavissa ja pimeissä olosuhteissa. Lisävaloihin kannattaa panostaa juuri sen verran kuin sinulla on tarve. Niinpä rohkaisemme sinua olemaan myös yhteydessä asiantuntevaan henkilökuntaamme ja autamme mielellämme sinua sopivan Led-lisävalon hankinnassa.

Jaa julkaisu:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Muita arvokkaita vinkkejä

LATAA -10% ALEKOODI 

HYÖDYNNÄ ETU 
PARHAISIIN 
LISÄVALOIHIN

Saat alennuskoodin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Emme lähetä sinulle turhia viestejä.

Parhaimmat lisävalot netistä!

Muita mielenkiintoisia julkaisuja

Vinkit lisävalaistuksen hankintaan ja asennukseen

Lisävalojen hankintaopas

Miksi tarvitsit lisävaloja? Jokaisesta kulkuneuvosta löytyy ajovalot vakiovarusteena. Myöskään kaukovaloja ei tarvitse valita lisävarusteluettelosta, koska nekin löytyvät vakiona. Mihin lisävaloja sitten oikein tarvitaan? Autoteollisuus on yhtä mahtavaa massateollisuutta. Autot suunnitellaan usein suurimpien markkinoiden tarpeisiin ja meillä Suomessa ajo-olosuhteet ovat usein täysin erilaiset kuin suurilla markkina-alueilla. Meillä käytetään erittäin paljon kaukovaloja moniin muihin maihin verrattuna. Suomalaiseen

Lisävaloteline putkella

Olemme käyneet läpi edellisessä tekstissämme lisävalojen huomaamatonta asennusta rekisterikilven taakse. Tämä asennustapa kiehtoo monia, koska auton lisävalot halutaan usein asentaa niin, etteivät ne hyppää ensimmäisenä silmille autoa katsottaessa. Toisaalta ajoneuvotyypistä riippuen, lisävalot saattavatkin olla lisävaruste, joilla halutaan korostaa auton ilmettä ja tyyliä. Erityisesti paketti- ja lava-autoissa tai maastureissa yleisesti käytettävien koriste- ja helmaputkien yhteyteen saa

Lisävaloteline rekisterikilven asennus alle tai taakse

Lisävalo on nimensä mukaisesti aina autosi lisävaruste. Lisävalot koetaan varsin yleisesti lisävarusteena, jotka erottuvat selkeästi auton ilmeestä. Moni saattaa pohtia sitä, onko lisävalo aina liiankin silmiin pistävä asia omassa autossa. Toisaalta lisävaloa ei voi mitenkään piilottaa täysin huomaamattomiin, koska sen tärkein tarkoitus on kuitenkin olla esillä ja sen myötä valaista kuljettajan matkaa kirkkaasti. Monelle kuljettajalle

LED lisävalot autoon

Etsitkö uusia Led-lisävaloja autoon? RST-Light tarjoaa tähän parhaat ratkaisut. Yrityksen valikoima on erittäin laaja painottuen erinomaiseen hinta-laatu-suhteeseen. Kunnon lisävaloilla parannetaan aina ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Mikäli ajat paljon työksesi, tiedät varmasti, että ajaminen kunnolla valaistulla tiellä on huomattavasti mukavampaa kuin pimeällä. Miksi kuormittaisit itseäsi turhaan, kun voit taittaa kilometrejä kevyemmin? Jos hankintalistallasi on uudet Led-lisävalot autoon,

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilötietojasi käytetään asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. Lue lisää: Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Ostoskorin sisältö 0

Viimeksi katsotut 0