Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa
koodilla: blackweek10
Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa koodilla:blackweek10

Verkkokaupan osastot

Lisävalot
Posted in

LED lisävalot autoon

Posted in

Etsitkö uusia Led-lisävaloja autoon? RST-Light tarjoaa tähän parhaat ratkaisut. Yrityksen valikoima on erittäin laaja painottuen erinomaiseen hinta-laatu-suhteeseen. Kunnon lisävaloilla parannetaan aina ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Mikäli ajat paljon työksesi, tiedät varmasti, että ajaminen kunnolla valaistulla tiellä on huomattavasti mukavampaa kuin pimeällä. Miksi kuormittaisit itseäsi turhaan, kun voit taittaa kilometrejä kevyemmin?

Jos hankintalistallasi on uudet Led-lisävalot autoon, saatat helposti huomata, että valinnanvaraa on vähintään riittävästi. Valmistajia on useita ja samoin erilaisia valaisintyyppejä. Luultavasti helpoin tapa lähteä purkamaan valikoimaviidakkoa on tunnistaa eri tuotteet oman ajoneuvosi perusteella. Useimmiten ei ole järkevää tai edes mahdollista hyödyntää suuremman pakettiauton lisävaloratkaisuja pienempään henkilöautoon.

Tavallisen henkilöauton omistaja lähtee useimmiten hakemaan pienempää ja huomaamattomampaa lisävaloa autoonsa. Muutamia asioita on syytä ottaa heti alussa huomioon. Visuaalinen puoli on toki aina tärkeää. Miellyttääkö silmääsi enemmän pyöreä vai leveämpi ja matalaprofiilisempi lisävalopaneeli? Pyöreät lisävalot erottuvat selkeämmin autosi ulkonäöstä ja lisävalopaneelien asennus on usein yllättävän huomaamaton. Led-lisävalon muodon lisäksi kannattaa miettiä mihin kohtaa autoa haluat sijoittaa valaisimet. Onko etupuskuri vai katto sopivampi ratkaisu sinulle? Tässä puolestaan on hyvä huomioida se, ettet vahingossa peitä esimerkiksi pysäkointitutkaa Led-lisävalolla. RST-Lightin valikoimasta löydät varmasti sopivat Led-lisävalot autoon, oli budjettisi mikä tahansa. Pienemmälläkin budjetilla saat aina takuuvarmasti lisävalaistusta matkasi turvaksi ja korkeammalla budjetilla pääset nauttimaan uusimmista innovaatioista, kuten esimerkiksi Lazer-lisävalojen älykkäästä tekniikasta. Intelligent Low Beam Assist -teknologia mahdollistaa lisävalaistuksen käyttämisen myös lähivalona ja automatiikka optimoi valokuvion aina niin, että se ei häikäise vastaantulevaa liikennettä – oli käytössä sitten lähi- tai kaukovalot.

Image

Pakettiautojen massiivisempiin muotoihin on tarjolla myös tyylikkäitä lisävaloja. Luonnollisesti voit käyttää pakettiautoissakin edellä mainittuja pyöreitä led-lisävaloja tai keulaan asennettavia lisävalopaneeleita. Luottotoimittajamme Lazer tarjoaa myös valmiita Grille Kit -paketteja, jotka ovat valmiiksi suunniteltuja integrointisarjoja tiettyihin automalleihin. Tällä varmistetaan se, että Led-lisävalot istuvat täydellisesti juuri sinun autoosi. Pakettiautojen jykevämpi ulkomuoto mahdollistaa myös RST-Lightin laadukkaiden lisävalotelineiden käyttämisen. Katolle tai keulaan asennettavat lisävalotelineet ja niihin lisättävät Led-lisävalot korostavat pakettiauton massiivista ilmettä entisestään. Näillä ratkaisulla autosi erottuu muista kulkuneuvoista ja mikä parasta, myös ajotien yksityiskohdat erottuvat paremmin tehokkaan valaistuksen ansiosta.

Jos pakettiautoissahan puhuttiin massiivisuudesta ja jykevyydestä, niin sama pätee tietysti maastureihin sekä lava-autoihin. Näissä autoissa turha hienostelu voidaan jättää pois ja Led-lisävaloilla voidaan nimenomaan lähteä hakemaan rouheuden korostamista. Lisävalot saavat ja niiden jopa pitää erottua autosta. Voidaan myös ajatella niin, että mitä paremmin ne erottuvat autostasi, sitä paremmin ne auttavat sinua näkemään tien ja sen ympäristön. Näissä ajoneuvoluokissa voit käyttää vain mielikuvitustasi sen suhteen, miten haluat koristella autosi Led-lisävalojen avulla. Voit käyttää lisävalopaneeleita keulassa tai pyöreitä lisävaloja katolla. Voit hyödyntää valotelineitä tai valorautoja. Tai sitten voit valita Lazerin tarjoamia Grille Kit-paketteja, jotka on suunniteltu juuri sinun maasturiisi tai lava-autoosi. Lopputulos on aina viimeisen päälle.

Image

RST-Lightin valikoimassa parasta on se, että pystymme tarjoamaan aina sinulle sopivan lisävaloratkaisun. Panostamme laadukkaisiin tuotteisiin, mutta siitä huolimatta sopivia Led-lisävaloja on tarjolla jokaiseen budjettiin. Paremmin valaistu tie ei jää siis rahasta kiinni. Ajoneuvotyyppi ja sinun omat visuaaliset mieltymyksesi vaikuttavat aina lopulliseen ratkaisuun. Luonnollisesti sillä on myös suuri merkitys, ajatko jatkuvasti vai satunnaisesti haastavissa ja pimeissä olosuhteissa. Lisävaloihin kannattaa panostaa juuri sen verran kuin sinulla on tarve. Niinpä rohkaisemme sinua olemaan myös yhteydessä asiantuntevaan henkilökuntaamme ja autamme mielellämme sinua sopivan Led-lisävalon hankinnassa.

Join the conversation

TOP

Ostoskorin sisältö 0