Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa koodilla:blackweek10
Lisävalot
Posted in

Lisävaloteline rekisterikilven asennus alle tai taakse

Posted in

Lisävalo on nimensä mukaisesti aina autosi lisävaruste. Lisävalot koetaan varsin yleisesti lisävarusteena, jotka erottuvat selkeästi auton ilmeestä. Moni saattaa pohtia sitä, onko lisävalo aina liiankin silmiin pistävä asia omassa autossa. Toisaalta lisävaloa ei voi mitenkään piilottaa täysin huomaamattomiin, koska sen tärkein tarkoitus on kuitenkin olla esillä ja sen myötä valaista kuljettajan matkaa kirkkaasti. Monelle kuljettajalle tulee kuitenkin ehkä lisävaloista puhuttaessa ensimmäisenä mieleen katolla olevat lisävalot, jotka varmasti pistävät silmään jokaista vastaantulijaa. Moniin automalleihin, kuten lava-autoihin, isot katolle asennettavat lisävalot tuovat rouheaa ilmettä ja samalla korostavat auton muotoilua ja fiilistä. Moniin automalleihin saatetaan kaivata kuitenkin huomaamattomampaa asennusta ja onneksi siihenkin on tarjolla tyylikkäitä ratkaisuja, jotka myös helpottavat lisävalojen asentamista todella paljon.

Erittäin näppärä keino lisävalojen ”piilottamiseen” on siirtyä katolta alemmas ja samalla lähemmäs tienpinnan tasoa. RST-Lightin valikoimista löytyy kattava valikoima lisävalotelineitä rekisterikilven alle / taakse. Kun lisävaloteline sijoitetaan rekisterikilven alle tai taakse, lisävalo valaisee tienpinnan takuuvarmasti. Asennus on lisäksi äärimmäisen helppoa ja esimerkiksi rekisterikilven alle asennettavissa lisävalotelineissä ei vaadita edes reikien poraamista. Nämä telineet sulautuvat autoosi lähes huomaamattomasti ja käytännössä telineestä jää näkyviin vain kiinnityskorvakkeet, johon lisävalot kiinnitetään. Kaikki rekisterikilven taakse asennettavat lisävalotelineemme ovat erittäin vahvarakenteisia tuotteita, joten sinun ei tarvitse olla huolissaan niiden kestävyydestä. Voit parhaimmillaan asentaa niihin useamman lisävalon ja olla silti varma, että telineet kestävät valaisimien tuoman lisäpainon. Rekisterikilven taakse asennettavien lisävalotelineiden yksi ehdoton plussa on myös se, että ne ovat erittäin edullisia.

Image

Yllä olevassa kuvassa on nähtävissä RST-Lightin rekisterikilpiteline yhdistettynä huippulaadukkaalla Lazer Linear 12 -lisävalolla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa ja tyylikkäällä RST-Light -logolla varustetussa lisävalotelineessä on reiät valmiina kiinnitystä sekä rekisterikilpeä varten. Tehokkaan Linear 12 -lisävalon kiinnitys onnistuu telineeseen helposti ja nopeasti. Tällä yhdistelmällä lisävalon asentaminen ja kiinnittäminen on erittäin helppoa. Lisäksi voit olla varma, että autosi lisävalon laatu ja teho ovat huipputasoa.

Valikoimissamme on useita eri lisävalotelineitä, jotka ovat asennettavissa rekisterikilven taakse. Yllä olevan esimerkin lisäksi voit valita myös leveämpiä malleja, joissa on tilaa useammalle lisävalolle. Niinpä suosittelemmekin sinua pohtimaan etukäteen, kuinka monta valoa haluat autoosi asentaa. Mikäli kaipaat mahdollisimman hyvän valotehon kulkuneuvosi keulaan, voimme tarjota sinulle leveämpää rekisterikilpitelinettä, johon saat näppärästi asennettua useamman lisävalon. Alla olevassa lisävalotelineessä on paikat jopa kolmelle Lazer Sentinel- tai Lazer Triple-R 750 -lisävalolle. Leveämmästä rakenteesta huolimatta kyseessä on erittäin jämäkkä ruostumattomasta teräksestä tehty teline. On hyvä myös muistaa, että kapeampiinkin perusmalleihin on mahdollista useimmiten asentaa joko kaksi kapeaa valaisinta tai yksi leveämpi.

Image

Kun asennetaan lisävaloja ja lisävalotelineitä auton keulaan, yksi vaihtoehto on käyttää myös telineitä putkella. Nämä ovat luonnollisesti erinomaisia vaihtoehtoja siinä tapauksessa, jos autostasi löytyy jo valmiiksi etuhelmaputket. Silloin lisävaloteline putkella sopii autosi tyyliin täydellisesti. Näitä telineitä käsittelemme kuitenkin erikseen seuraavassa artikkelissamme laajemmin.

Joka tapauksessa haluamme jälleen korostaa, että lisävalojen valintaan ja niiden asentamiseen löytyy monia eri vaihtoehtoja. Valaisintyyppejä ja telineitä löytyy moneen eri tyyliin ja tarkoitukseen. Sinun onkin syytä pohtia tarkkaan, minkälainen valaisin on sinun mieleesi, kuinka monta lisävalaisinta haluat hankkia ja kiinnostaako sinua enemmän asentaminen autosi keulaan vai kenties katolle. Kuten yllä olemmekin todenneet, lisävaloteline rekisterikilven alle on äärimmäisen näppärä ja helppo keino asentaa lisävalot huomaamattomasti autoosi. Mikäli sinua askarruttaa lisävalon tai telineen hankinta, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Ota rohkeasti yhteyttä ja jatketaan suunnittelua yhdessä.

Join the conversation

TOP
Ostoskorin sisältö 0