Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa
koodilla: blackweek10
Normaalihintaiset tuotteet -10% alennuksessa koodilla:blackweek10

Verkkokaupan osastot

Lisävalot
Posted in

Lisävaloteline putkella

Posted in

Olemme käyneet läpi edellisessä tekstissämme lisävalojen huomaamatonta asennusta rekisterikilven taakse. Tämä asennustapa kiehtoo monia, koska auton lisävalot halutaan usein asentaa niin, etteivät ne hyppää ensimmäisenä silmille autoa katsottaessa. Toisaalta ajoneuvotyypistä riippuen, lisävalot saattavatkin olla lisävaruste, joilla halutaan korostaa auton ilmettä ja tyyliä. Erityisesti paketti- ja lava-autoissa tai maastureissa yleisesti käytettävien koriste- ja helmaputkien yhteyteen saa tyylikkäästi asennettua lisävaloja. Voit antaa mielikuvituksesi lentää ja rakentaa juuri omaan silmään sopivat lisävaloratkaisut.

Sinulla on esimerkiksi mahdollisuus valita lisävalo rekisterikilpitelineellä, jossa on valmiina koristeputki mukana. Voit myös valita tämän lisäksi erillisen lisäputken valotelineen alle. Mahdollisuuksia on jälleen monia, kuten kaikissa esittelemissämme lisävaloratkaisuissa. Myös hankinta on tehty helpoksi. Valikoimistamme löytyy yleismalliset rekisterikilven alle asennettavat valotelineet putkella, jotka käyvät käytännössä kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Saatavilla on myös valmiita tuotepaketteja, joihin on pakettu mukaan kaikki tarvittava lisävaloineen. Tällaisesta kokonaisuudesta näet esimerkkinä alla Lazerin paketin, jossa on mukana siisti rekisterikilpilteline putkella sekä telineeseen täydellisesti istuva huippulaadukas Lazer Linear 18 -lisävalo. Tämän lisäksi tarjoamme esimerkiksi Steelerin suosittuja lisävalotelineitä putkella, jotka on suunniteltu merkki- ja mallikohtaisesti. Kun valitset juuri sinun ajoneuvoosi suunnitellun lisävalotelineen, voit olla varma, että kaikki on mietitty valmiiksi. 

Image

Vaikka valikoimaa on paljon, oikea tuote oikeassa ajoneuvossa näyttää aina viimeistellyltä ratkaisulta. Voit myös luottaa aina tuotteidemme laatuun. Lisävalotelineet putkella valmistetaan lähes poikkeuksetta kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Joissain malleissa tarjoamme mahdollisuuden tilata valotelineen myös mustaksi pulverimaalattun. Voit siis tässäkin vaikuttaa autosi lopullisen ulkonäköön. Lopputulos on aina tyylikäs. Moniin lisävalotelineisiimme on valittavissa värin lisäksi myös muita lisävalintoja toiveidesi mukaan kuten alleajosuoja, väliputki tai vaikkapa koristeputket/hampaat. Asentaminen on tehty aina helpoksi ja nopeaksi. 

Kun olet löytänyt sinulle ja erityisesti ajoneuvoosi sopivan valotelineen, vuorossa on itse lisävalon valinta. Tässä esimerkkikuvat kertovat useimmiten enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa. Kuvia selailemalla voit paremmin vertailla eri vaihtoehtoja ja hahmottaa selkeästi mikä on sinun autoosi sopiva kokonaisuus. Puhumme mielellämme nimenomaan kokonaisuuksista, sillä auton lisävaloista ei oikein voi puhua ilman lisävalotelinettä ja päinvastoin. Vielä kun aiheena on lisävaloteline putkella, kokonaisuus on massiivisempi ja näin ollen se vaatii myös huolellisempaa suunnittelua.

Image

Jos halutaan massiivisuutta ja sitä, että kokonaisuus karkaa lähestulkoon käsistä, voidaan ottaa käsittelyyn vielä etuhelmaputket valoilla. Silloin valoa saadaan niin helmaputkeen intergoiduista valoista kuin tarvittaessa vaikka rekisterikilpiltelineeseen asennetuilla valoilla. Jos rohkeutta riittää, niin miksei katollekin voisi vielä asentaa lisää valoja. Alla olevassa kuvassa esimerkki etuhelmaputkesta valoilla sekä rekisterikilven päällä olevista kolmesta erillisestä lisävalosta.

Image

Olemme maininneet usein mielikuvituksen lentämisen ja sen, kuinka sinun kannattaa huolella valita juuri sinun autoosi sopivat lisävalot. Haluamme korostaa sitä kuinka ratkaiseva merkitys lisävalojen ja lisävalotelineen kokonaisuudella on. Tietysti kasvava valoteho ja sen myötä parempi ajoturvallisuus sekä -mukavuus ovat oleellisia seikkoja, mutta on hyvä muistaa, että useimmille meistä auto on myös oma silmäterä. Siitä syystä kaikkien visuaalisten tuotteiden, myös lisävalojen ja telineiden, hankinnan suunnitteluun on syytä käyttää kunnolla aikaa. Vaikka lisävalojen suurin hyöty onkin pimeällä, ajat autollasi myös valoisaan aikaan ja haluat autosi kestävän tuttujen ja tuntemattomien henkilöiden katseita.

Älä siis tee valintoja hätiköiden vaan aloita kokonaisuuden suunnittelusta. Lisävalo auttaa aina liikenteessä, mutta panosta kokonaisratkaisuun. Erityisesti tässä tekstissä käsitelty lisävaloteline putkella on varsin massiivinen kokonaisuus. Vertaile kuvia eri automallien ja valoratkaisujen välillä ja muodosta sitä kautta kokonaiskuva sopivasta tuotepaketista. Aina kannattaa myös kääntyä rohkeasti asiantuntijoiden puoleen. Me RST-Lightillä autamme sinua mielellämme suunnittelussa.

Image
Image

Join the conversation

TOP

Ostoskorin sisältö 0