Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus kaikissa tilauksissa

RST-LIGHTS lisävalotakuu jopa 5 vuotta tilauksesta

Kaikki yli 120 euron tilaukset ilmaisella kuljetuksella

WISHLIST

Verkkokaupan osastot

OPTIBEAM SE7EN 7″ LED-Lisävalo

Valaisimen suunnittelussa on otettu huomioon niin viimeisin led-tekniikka kuin ammattikäyttäjien ja –asentajien jokainen toive.

239.00 sis. ALV

Toimitus 1-3 arkipäivässä

30 päivän ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 120 euron tilauksiin

Toimituskulut alk. 3,90€

Ilmainen nouto Nivalasta ja Pirkkalasta

Tuotetunnus (SKU): 6012-0011

OPTIBEAM SE7EN 7″ LED-Lisävalo

OPTIBEAM SE7EN 7″ LED-Lisävalo

Optibeam Se7en on nimensä mukaisesti THE SEVEN, pyöreiden lisävalojen kokoluokkansa viimeiseen saakka hiottu timantti, jossa on otettu huomioon niin viimeisin led-tekniikka kuin ammattikäyttäjien ja –asentajien jokainen toive.

Optiikka on hiottu tuottamaan ennen näkemättömän leveä, tien sivut valaiseva kuvio, unohtamatta että hyvän lisävalon tulee näyttää myös pitkälle. Yhdelle valolle mitattu 1lux@500m (Double-UP toiminnolla) takaa että kahdella, kolmella, tai neljällä valaisimella valokeilan pituus ja kirkkaus ei jätä ketään kylmäksi. Valaisimesta löytyy Double-UP toiminto, jolla valotehoa saadaan nostettua merkittävästi. Double-UP toiminnon tuottama valoteho ylittää EU:n tieliikennehyväksynnän maksimiarvot, joten toimintoa ei saa käyttää tieliikenteessä.

Valaisin on muotoiltu viimeisien muotoilutrendien mukaisesti kehyksettömäksi estäen jään, lumen tai lian tarttumasta lasiin. Valaisin on varustettu supersuositulla kaksivärisellä parkkitoiminnolla, joista voi valita kirkkaan tai oranssin parkkivaihtoehdon mielensä mukaan.

Muotoilu, tumman puhuva optiikka ja näyttävä X-parkki muodostavat ajoneuvon ulkonäköä korostavan kokonaisuuden. Asennuksen helpottamiseksi valaisimen mukana toimitetaan kaksi vaihtoehtoista kiinnitysjalkaa, alajalka sekä U-jalka, joista voi valita soveltuvamman vaihtoehdon.

Mitat: ⌀ 178.00 x 83.00mm

Paino: 1.60kg

Jännite: 9-36V

Ledien määrä: 8 kpl

Lumenit: 10400 lm

Lumenit (mitattu): 9159 lm

Referenssiluku: 30

Värilämpötila: 5500 K

Liittimen tyyppi: 4-napainen DT

Johdon pituus: 850 mm

Hyväksynnät: R148/149, R10

Takuu: 36kk

Saatat olla myös kiinnostunut näistä suosikeista

TOP

Ostoskorin sisältö 0